Den ny E-Klasse fra Mercedes-Benz

10 juli 2020

Elegance og kultiveret sportslighed.
Og masser af udstyr.

E-Klassen har siden 1950’erne har været kendetegnet ved at kombinere alt det bedste fra Mercedes-Benz – dette i form af luksus, kræfter og innovativ teknologi. Med den nyeste model, som lanceres efter sommerferien, er der ikke lavet om på dén opskrift.

Mens vi venter på, at den ny E-Klasse lander på Storegade 244 i august, kan vi fortælle dig, at du kan kan glæde dig til et endnu mere dynamisk design, som giver modellen et mere sportsligt udtryk samtidig med, at den klassiske og elegante stil naturligvis er velbevaret.

Foruden det nye udseende kommer den ny E-Klasse også med en lang liste over standardudstyr. Et eksempel er de nye LED High Performance forlygter med adaptiv fjernlysassistent, som lyser natten effektivt op og automatisk blænder ned for modkørende trafik. Et andet eksempel er Førerassistentpakken med DRIVE PILOT og Steering Assist, som med det avancerede radar- og kamerasystem hjælper dig med at holde kursen og aflaster dig på de lange ture – og som i virkeligheden er endnu et skridt på vejen mod automatisk og førerløs kørsel.

Og mens du sidder bag rattet, kan du glæde dig over, at den ny E-Klasse nu også er standardudstyret med det intelligente MBUX infotainmentsystem, som kan betjenes fra rattet, med touchpad, direkte på skærmen eller ved ganske enkelt at tale til det. Og bruger du ofte navigationssystemet på dine køreture, vil du elske den forbedrede rutevejledning i det store mediadisplay, som giver dig trafikinformationer i realtid, så du altid kører den hurtigste vej til din destination.


Vil du kontaktes, når den ny E-Klasse kommer til vores showroom på Storegade 244 i Esbjerg, så udfyld blot denne formular:
Ja tak, jeg vil gerne kontaktes, når den ny E-Klasse kommer til Esbjerg.

Udvalgt standardudstyr til Mercedes-Benz E-Klasse sedan:

 • Active Brake Assist
  Systemet hjælper dig til at holde passende afstand til forankørende. I tilfælde af kort afstand til forankørende trafik eller ved krydsende fodgængere, advarer systemet dig både visuelt og akustisk. I tilfælde af nødopbremsninger kan systemet øge bremsetrykket eller automatisk indlede en opbremsning.
 • AGILITY CONTROL undervogn
  Affjedringssystem med selektiv dæmpning for yderligere komfort. Optimerede af køreegenskaber, hurtigere stabilisering af affjedring ved kørsel på forskelligt underlag. Sænket 15 mm for skarpere køreegenskaber og et endnu mere sporty udtryk.
 • Færdselstavleassistent
  To sæt øjne ser bedre end et, og med færdselstavleasssistenten har du endnu bedre overblik over vejen forude.
 • Førerassistentpakke
  Semiautomatisk kørsel har aldrig været nemmere, mere intuitivt og mere effektivt. Det avancerede radar- og kamerasystem hjælper dig nænsomt med at holde kursen og aflaster dig på de lange ture.
 • LED High Performance forlygter med adaptiv fjernlysassistent
  Avanceret lygteteknologi i eksklusivt design, som lyser natten effektivt op og automatisk blænder ned for modkørende trafik.
 • Live Traffic Information
  Hold dig opdateret på den aktuelle trafiksituation og få effektiv rutevejledning og informationer om alternative ruter i tilfælde af kø.
 • MBUX, Mercedes-Benz User Experience
  Hold overblikket over alle bilens vigtigste funktioner med det intuitive infotainmentsystem, som kan betjenes fra rattet, med touchpad’en, direkte på skærmen – eller med stemmen. Systemet er baseret på kunstig intelligens og lærer løbende dig og dine vaner at kende. Du vil elske det.
 • Midterkonsol i sort åbenporet asketræ
  Hæver eksklusiviteten i kabinen en ekstra tak.
 • MBUX navigationspakke
  Gnidningsfri rutevejledning i det store mediadisplay med mulighed for visning af bygninger i 3D og Live Traffic Information med realtime trafikinformation for optimal rutevejledning.
 • Parkeringspakke med bakkamera
  Aktiv parkeringsassistent inkl. PARKTRONIC og bakkamera hjælper i søgningen på en parkeringsplads og kan automatisk parkere.
 • PRE-SAFE®
  Ved registrering af en nødsituation vil PRE-SAFE® indlede en række sikkerhedsfunktioner i løbet af splitsekunder. Selerne strammes op, sideruderne lukkes og bilens lydsystem udsender en kort susende lyd, som forbereder ørets naturlige refleks for hurtigt at forbedrede øret til høje lyde ved en ulykke.
 • Remote Online
  Få adgang til bilen direkte fra mobilen og hold overblikket over bilens fysiske placering, lås døre op og i, følg med i kilometerstand, aktuel brændstofstand og meget mere.
 • THERMATIC 2-zoners klimaanlæg
  Temperatur og luftstrøm tilpasses individuelt for fører og passager. THERMATIC holder automatisk den valgte temperatur. Dette sker via sensorer, som ikke kun måler temperatur inde og ude, men også registrerer mængden af sollys. Sensorer kontrollerer konstant luftkvaliteten for skadelige gasser, inden luften blæses ind i kabinen. En sensor måler ligeledes fugten på forruden for at forhindre dug.
 • Trådløs opladning til smartphone
  Din smartphone har sin faste plads i midterkonsollen, hvor batteriet automatisk lades op, mens du kører (gælder for mobiltelefoner som understøtter Qi-standarden).
 • Spejlpakke
  Spejlpakken består af elektrisk sammenklappelige sidespejle, som betjenes med en knap eller når bilen låses. Venstre sidespejl og bakspejl er automatisk nedblændelige, mens højre sidespejl automatisk justeres til at vise kantstenen ved valg af bakgear som man kan passe på fælgene.
 • Sædekomfortpakke
  Sædekomfortpakken tilbyder flere elektriske og manuelle indstillingsmuligheder samt elektro-pneumatisk 4-vejs lændestøtte. Indstillingsmulighederne giver fører og forsædepassager mulighed for nøje indstilling af sæde for optimal komfort – særligt på længere ture.

Kommer til august. Læs endnu mere på mercedes-benz.dk.

Salgskonsulent

Personbiler

Bjarne Juul Jensen

76 14 19 98

bjj@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Personbiler

Carsten Føns

76 14 19 92

cf@bent-pedersen.dk