Den nye Dacia Sandero er ankommet!

15 marts 2021

Den nye Sandero er hvad Dacia altid har været: Enkelt, rummelig, robust og til at betale for alle. Sådan har det altid været og sådan bliver det ved med  at være - men det stopper ikke der. Med den nye Sandero, får du et helt igennem moderniseret design både inde og ude. Du vil derfor opleve markante forbedringer i design, kvalitet, teknologi, og sikkerhed.

Fra 119.990 kr.

Ny Sandero Essential TCe 90

Et moderne instrumentbræt

Med det nye design vil du let kunne betjene alle de vigtige knapper og funktioner samlet på instrumentbrættet, hvilket gør livet lettere i din helt nye Sandero.

Højde- og afstandsjusterbart rat

Med en helt ny funktion kan du hurtigt og nemt justere rattets højde og afstand for at opnå en optimal kørestilling og langt bedre ergonomi. Det vil du blive glad for.

Du får nemt ved at holde varmen

Det automatiske airconditionsystem giver dig mulighed for at styre temperaturen og nyde en optimal komfort under din køretur.

Komfortabelt passagerområde

Med endnu mere skulderplads foran og benplads ved bagsædet kan dine passagerer opleve det højeste niveau af komfort under transport i den helt nye Sandero.

Smarte opbevaringsrum

Telefon, nøgler, briller, pung... Det er nemt at organisere din hverdag med rigelig opbevaringsplads lige ved hånden i midterkonsollen i den helt nye Sandero.

Rummeligt bagagerum

Du behøver ikke længere at bekymre dig om antallet af pakkede kufferter! Med dens rummelige bagagerum kan du rejse afsted (med fuld last) uden bekymringer.

Elektrisk servostyring

Gør manøvreringen lettere, og oplev en sikrere og mere komfortabel kørsel med elektrisk servostyring.

Nedblændede LED-forlygter

Er det ved at blive mørkt? Den helt nye Sanderos nedblændede LED-forlygter tænder automatisk og giver bedre udsyn både dag og nat. Begynder det at regne? Nyd også godt af automatisk aktivering af vinduesviskere.

Håndfrit kort

Brug det håndfri kort til nemt at åbne og starte din bil.

Salgschef

Person- og varebiler

Lars Erikstrup

76 14 09 70

ler@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Personbiler

Jesper Juul Jensen

76 14 09 77

jjj@bent-pedersen.dk