Brugte biler med 24 måneders nybilsgaranti.

16 november 2019

Mercedes-Benz Certified

Testet og kontrolleret i alle detaljer. Brugte biler med 24 måneders nybilsgaranti.

Mercedes-Benz Certified hos Bent Pedersen - godt kørende siden 1967

Mercedes-Benz Certified er et Mercedes-Benz program for alle biler op til 6 år og med maks. 150.000 km. Hver certificeret bil er testet og kontrolleret i alle detaljer fra sikkerhed til komfort og præstationer.

Ved eventuelle reparationer anvendes udelukkende Mercedes-Benz originaldele, hvilket sikrer en fortsat høj kvalitet, og din Mercedes fortsætter med at være 100% Mercedes. Vi kontrollerer også bilens historik og dokumentation for kilometertal, samt at bilen er serviceret ifølge producentens retningslinjer.

Derfor inkluderes:

  • 24 måneders nyvognsgaranti
  • 30 dages bytteret eller op til 1.000 km
  • Mobilitetsgaranti
  • Mercedes me
  • Fri lånebil ved garantirelaterede værkstedsbesøg

Se dem her.