Mød os på BOLIGDAGE messen i Varde

25 maj 2021

Den traditionsrige Varde Messe afvikles med maksimal tryghed for udstillere og gæster den 29.+30. maj.

Længe har der været usikkerhed, om den traditionsrige Boligdage messe i Varde kunne gennemføres i år. De seneste lempelser af Regeringens Corona-restriktioner muliggør nu en sikker gennemførelse, så arrangøren Compass Fairs melder nu klart hus baseret på et gennemarbejdet sundhedskoncept.

”Det giver udstillere og besøgende maksimal tryghed og sikkerhed. Og det er helt vildt, hvor udstillerne glæder sig til atter at møde deres kunder i Varde med aktuelle tilbud og god inspiration til boligen, inde og ude”, siger CMO Martin Boilesen, der melder om tæt op udsolgt på messen.

Messen kommer atter til at præsentere en bred skare af udstillere inden for boligindretning, møbler, interiør, livsstil, beauty, beklædning, velværeprodukter og meget mere. Bilerne står Bent Pedersen selvfølgelig for.

Læs mere om messen her, og hent din gratis billet her: