Verden er i forandring som aldrig før

24 august 2022

Vi lever i en verden, som bliver stadig mere digital samti­dig med, at den grøn­ne omstilling fylder mere i vores bevidst­hed end nogensinde. Hvad betyder disse tendenser?

Deltag i en dag med spændende oplæg og mulighed for netværk hos Bent Pedersen torsdag den 8. september.

Hos Mercedes-Benz har de formuleret en strategi, som de kal­der for CASE. Det står for ‘Connectivity’, ‘Autonomous’, ‘Shared’ og ‘Electric’ og beskriver ret præcist de fire store tendenser, de ser som de mest afgørende inden for fremtidens mobilitet.

Udviklingen går enormt stærkt lige nu, og faktisk forventer de, at de kommende 15 år vil byde på lige så sto­re omvæltninger som perioden fra 1886, da de opfandt bilen, og frem til nu. Hør oplægget fra Simon Lindegaard om hvordan han ser fremtiden Mercedes.

Anders Morgenthaler afrunder dagen med et spændende og humoristisk oplæg, hvor han deler ud af sine egne synspunkter og ikke mindst inspirerer til, hvordan vi hver især kan tænke bæredygtighed ind i vores hverdag.