Flotte priser til Bent Pedersen

25 januar 2018

Ved det årlige Mercedes-Benz Kick-Off arrangement for vans og trucks blev flere ansatte hos Bent Pedersen AS hædret for deres flotte arbejde. Det var priser til salgskonsulenterne Klaus Kjær Jørgensen og Steffen Berg samt til hele værkstedet.

Steffen Berg, Klaus Kjær Jørgensen og Jan Jensen fejrer priserne med direktør Michael Pedersen.
Du kan læse mere om priserne og juryens begrundelser herunder:

Klaus Kjær Jørgensen vandt prisen Årets Fighter 2017 for trucks: Klaus sidder i et svært område i Vestjylland, men han tager ikke et nej for et nej. Bag det rolige vestjyske sind finder man en seriøs sælger, som sætter kunden i centrum og som forstår at sælge fra hele produktpaletten: Servicekontrakter og opbygninger på eget værksted, FUSO, varebiler og personbiler. Ja – sågar mountainbikes, hvis det er dét, som skal til for at gøre kunden tilfreds.

Steffen Berg vandt prisen Årets ’Winning Fans’ 2017 for vans: Steffen yder altid en ekstra indsats for kunderne, uanset om det gælder salg, aftersales eller service. Han er indbegrebet af “Convenience”, og han sørger altid for, at kunden får den rigtige hjælp, vejledning og information. Kort sagt viser han kunderne, hvorfor Mercedes er en fantastisk samarbejdspartner.

Endeligt vandt vores værksted prisen Årets Bedste Værksted 2017 for vans: Værkstedet har et enestående godt forhold til sin kunder med en forrygende loyalitet. Servicerådgiver Jan Jensen modtog prisen på værkstedets vegne for at have skabt et miljø, der får kunderne til at vende tilbage gang på gang.

Du kan møde dem alle sammen hos Bent Pedersen AS på Storegade 244, 6705 Esbjerg Ø.