Mercedes eDrive webinar

08 juni 2020

Hvor langt er udviklingen af eldrevne varebiler og minibusser kommet?
Hvilke krav kan man stille?
Hvor langt kan de køre?
Hvor grønne er de?
Og hvad med lade-infrastrukturen?
Det sætter vi fokus på den onsdag den 17. juni.

Den grønne dagsorden gælder også transporten.
Der er fart på den grønne omstilling, både i det private og det offentlige, senest med Københavns Kommunes ’Grønne Løfte’. Bæredygtighed og CO2-regnskaber er således rykket i centrum for planlægning og indkøb. Hos Mercedes-Benz Vans er vi klar med varebiler og minibusser, der er 100 % eldrevne og lokalt emissionsfri.

Invitation til webinar den 17. juni.
Kunne du tænke dig at få et indblik i, hvor langt udviklingen af elektriske varebiler og minibusser er kommet? Hvilke krav til bæredygtighed, det er muligt at stille – allerede fra i morgen? Og ikke mindst hvordan lade-infrastrukturen ser ud i Danmark? I så fald vil vi gerne invitere dig til et spændende webinar onsdag den 17. juni kl. 13.00-13.45.

>Klik her for at tilmelde dig.