Bent Pedersen bliver Citroën forhandler

04 august 2018

Fra 1. oktober 2018 glæder Bent Pedersen AS sig til at sørge for, at endnu flere Esbjergensere bliver godt kørende. Det sker i forbindelse med, at virksomheden bliver autoriseret forhandler af Citroën.

Det nye mærke får udstilling og serviceværksted i Bent Pedersens afdeling på Hedelundvej 11, der i forvejen er autoriseret forhandler af Mitsubishi og Fiat samt serviceværksted for blandt andet Alfa Romeo og Jeep.

Forhandlingen af Citroën er kommet på plads via en stærk salgs- og service indsats for Mitsubishi, hvor Bent Pedersen ligger i top blandt landets bedste forhandlere.

”Vi er stolte af, at det er lykkes os at tiltrække så stærkt et brand til vores i forvejen attraktive udvalg af bilmærker,” siger marketingdirektør Søren Pedersen. “Med Citroën vil Bent Pedersen AS på Hedelundvej 11 stå endnu stærkere, og vi er allerede igang med at gøre personale og lokaler klar til at tage godt imod gamle og nye kunder fra den 1. oktober.”

For yderligere information kontakt venligst Søren Pedersen på tlf. 76 14 19 94 eller sp@bent-pedersen.dk

Bent Pedersen AS er en familieejet automobilvirksomhed, der drives af brødrene Michael og Søren Pedersen i samarbejde med en kompetent og engageret stab af medarbejdere. Virksomheden blev stiftet af Bent Pedersen i Varde i 1967, dengang som Varde Auto-Service A/S. I dag har virksomheden 4 bilhuse, placeret i henholdsvis i Esbjerg, Varde og Sønderborg. Bent Pedersen består af flere andre forretningsområder, herunder bilpleje, autoelektronik og et skadecenter.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK